83 ₴
Показати всі оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Мигдаль - плід мигдалевого дерева Amygdalus communis. У дикому вигляді росте в Середній Азії, Ірані, Туреччині, на Балканах. У сучасній кулінарії використовують солодкий і гіркий види мигдалю. Солодкий мигдаль вирощують в Іспанії, Каліфорнії, Йорданії, саме горіхи з цих країн мають великий попит на європейському ринку. Солодкий мигдаль вживають в їжу в свіжому, солоному і обжаренном вигляді. Солоний і обсмажений солодкий мигдаль в більшості країн світу вважається кращою закускою до коктейлів, пива. Дуже важливе місце відводиться мигдалю в кондитерському виробництві, з нього виготовляють марципан - солодку тістоподібну масу, легко фарбується, з якої формують різноманітні фігури і прикраси для кондитерських виробів; а також нугу. Виробник: Mogyi Ltd, Угорщина.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Угорщина |
Вага | 70 г |
Фасовка | Пакет |